Tuesday, April 28

.. Tak sabar ..

Aku tengah tak sabar nie...
Banyak sgt benda yg meng'excited'kan aku sekarang nie..
Antaranya...


1. My family is coming!!
Tak sabar sgt nak tunggu diorang sampai hari Jumaat nie. Aku dah rindu dgn diorang. Yang aku tau, ayah, ummi, ngah, qayyim dgn danial jer yg nak datang. Aku tak sure laa plak zaem, qusam and yi nak dtg tak. Cuma aku harap SEMUA dapat dtg, baru laa besh!!

2. Waiting for my new laptop!!
Baru nak survey jerk, tapi aku yakin aku akan dapat satu laptop baru dalam minggu nie jugak. Dah bosan pakai yang sekolah, mandom jer... Cepat ye bang, saya dah tak sabar nak tengok laptop baru saya nie.. Hehe...

3. Treasure Hunt!!
Aku tak sabar gaks nak tunggu Treasure Hunt esok, sbb kali nie aku yg bagi cadangan utk satu check point tuh. Aktiviti nie hands-on punya, bukan teori jerk... Apa laa cara budak-budak tu nak kerah otak diorang esok ek??? I'm waiting!! Treasure hunt nie sempena minggu Sains, Matematik, Teknologi dan Kerjaya.

4. Hari Jumaat!!
Nape yang aku tak sabar sgt tunggu hari Jumaat nih?? Sbb hari Jumaat nie cuti Hari Pekerja! Seronoknya dapat cuti straight tiga hari, setelah dua minggu berturut-turut Hari Sabtuku 'diganggu'... Hari tu sekolah ganti, last week jaga peksa MUET laa plaks (takpe, claim lebih RM100). Cuti!! Cuti!!

Yang paling tak sabar.....

5. Nie kat sekolah lagi nie, teman anak murid buat preparation bagi Pertandingan Persembahan Topik Sains utk minggu Sains,Matematik, Teknologi dan Kerjaya tu... So, tak sabar sangat sangat nak BALIK!!!!!


4 comments:

Zaem Hayes said...

aku tatao pn ayah nk pg jumpa hang~
x ajak pn chisss

pejal82 said...

wahhh laptop baru...

aizuemi said...

nk laptop~!!!

:: Alif :: Dal :: Mim :: said...

kak yong..

tak taw plk k.yong salah sorang dikalangan cecikgu kt msia ni..hehehe..

btw, Happy Teachers Day..[belated]