Sunday, October 31

Mari, mari... Singgah, singgah....

Aku pun heran kan, kenapa la aku malas bebenor nak mengupdate blog sekarang nie... Mungkin sebab bila aku nak menaip sahaja, ada laa assistant tak bertauliah dan bergaji datang nak menolong. Aku tak menolak, malah aku alu-alukan bantuan mereka (la sangat).. Lama-lama, bila tangan yang menaip dari 2 jadi 4, dari 4 jadi 6, aku pun SURRENDER!!

Berita terkini, bukan hiburan sensasi :

Diumumkan Eizz Zikri Harris sudah pandai berbual-bual ye? Jadi, kepada anda semua, sedialah melayan beliau berbual-bual selepas ini. Mama dia dah tak larat nak layan dia lagi dah....

Perkembangan terkini masih belum ada. Tapi aku rasa by tomorrow akan ada perkembangan visual kot. Sebab ada beberapa event yang akan aku join dalam masa terdekat nie.

Malas la aku nak tulis banyak-banyak. Berlambak-lambak lagi kerja aku nak buat. Nak tanda kertas soalan, nak stapler kertas soalan... Aku bercita-cita mau mengambil bibik di masa hadapan (ada kena-mengenakah?)

Sekian, terima kasih.

"BERKHIDMAT UNTUK NEGARA"

Saya Yang Menurut Perintah,
Cikgu Yong.

p/s : Ntah kenapa tiba-tiba entry aku bertukar jadi surat rasmi.

6 comments:

AiTotYati said...

hahahaha

buat blog pun dah macam surat rasmi dah

:P

aizuemi said...

cam biasa ar.. kakak aku ni shengal..

syukur said...

publish la entry yang best sikit,yang bole buat gelak tergolek.setakat surat rasmi buat pe,pirahh!!!

Yong Zahura said...

Tot : semenjak ada facebook, dah malas pulak nak mengarang... syok layan FB je...

Ngah : macam hng tak kenal kakak hang yang kiut miut nie....

Syukur : tak puas hati kalu, pergi jalan-jalan blog org lain, ye?? hehe....

syukur said...

OOOO...berlagak nampak.xpe,xpe.

Yong Zahura said...

wah ha ha ha...
ada orang marah....