Saturday, June 16

Tolong la sedar diri wehh! Dasar tak tau malu...

Pergh..... Menyirap kot di pagi hari.

Baru ingat nak berjimba-jimba bersukaria dengan family. Yang erti kata family sebenarlah. Bukan nama je family tapi haromjadah tak reti nak hormat ahli keluarga sendiri.

Yang besday ahli keluarga, maders day, faders day mampus tak ingat. Melayan betina, mengepow duit je ingat.

Aku harap sangat agar dia sedar diri, tak mau ikut pergi sekali.

Sebab dia harus tahu tak ada siapa pun antara kami berenam yang nak dia datang.

Tak hingin nak tengok muka tak tau malu dia tu.

Kalau datang, konfem datang goyong vontot goyang *tutt* je.

Padahal orang lain buat planning macam nak mampus. Keluar duit beratus-ratus.

Apa, dia ingat free ke? Go to Hell-icopter la wehh.... Mana ada free sekarang nie? Melainkan ko tengah free sebab nak menipu orang lain tak lepas-lepas lagi?

Kalau tak malu nak join jugak, ko hadap la dengan hazabnya perangai kitorang.

Especially aku. Merasalah ko macam ko tak wujud langsung depan mata aku.

Lagi hazablah ko kalau ko nak bawak pompuan yang selalu ikut kau sana sini dengan tak tau malu tu. Makan family is makan family la wei. Ko siapa selalu nak ikut? Ko family ke? Bila? Yang bawak tu pun tak reti bahasa. Eh, macam mana nak reti bahasa, belajar pun tak habis. Siap tulis dalam status FB engaged la hapa la. Bila ntah pegi bawak rombongan meminang kat rumah pompuan tu ntah. Perasan tahap gam~~~g.

Dah nak 3 bulan dah. Tak sabar betul nak tunggu nih.

Pembalasan dendam seharusnya yang terindah. Mana ada benda lagi best selain dapat balas perangai buruk berlagak orang tu dengan sadis dan sarkastik?

Yeah. Ayat tipikal orang. Maafkanlah. Doakanlah.

Dah buat dah. Tapi dia tetap bangang jugak. Salah kitorang kah?

Ke salah si bangang?

Haruslah jawapannya salah si bangang.

Bangang.



1 comment:

cahaya cta said...

haha. paham perasaan ni.memang menyakitkan hati,sabar je.