Tuesday, March 3

.. Happy Birthday Danial ..

Hari ini adalah hari bersejarah buat adikku yang paling kecik (kecik ker??)

Muhammad Danial Danish bin Zainal Abidin

kerana menyambut ulang tahunnya yang ke-11...

Selamat Hari Lahir Danial, Semoga Allah melimpahkan rahmatNya ke atas kahidupan Danial.
Jangan nakal-nakal, dan jadi anak yang soleh
Juga semoga dapat menjadi Pak Su yang berkaliber selama-lamanya...
Tak lah asyik kena buli dgn Eizzah Nur jek...
Nanti kena buli dengan Zikri pulak..
Kui kui kui~

Awal awal pagi lagi aku dah call Danial.. Dia tengah breakfast.. Maklumlah, kalau tak isi 'minyak' camne nak study smart, kan??

Aku siap offer nak bagi birthday present lagik. So tgh tunggu laa apa request dia tahun nie..

Tunggu ya Danial, Insya Allah dapat hadiah masa kita jumpa kat A Famosa hujung minggu ini...


3 comments:

aizuemi said...

hehe.. i already gave him a watch.. mahal gaks jam dia tu.. uhuks...

Sky said...

haha ,
qusam suro dia mtx n76 .
nnt dia pakai n-gage suro zaem d'load game bebanyak .
qusam pakai n76 tuhh .
;DD

Yong Zahura said...

Ha'ah...
Pastu selama 20x birthday yg seterusnya, dah tak payah k.yong beli hadiah lagi..
Wak ka ka...